Ninja Tales - epizoda 02 - souboj mistrů

Ninja Tales - epizoda 02 - souboj mistrů

Příspěvekod Stejsky v čtv 17. črc 2008 23:32:29

Dnes večer jsem nevydržel a musel jsem vytvořit další díl. V dnešním díle sem se zaměřil na souboj, a myslím si že výsledek je více poživatelný než díl předchozí. Jde o souboj dvou bojovníků.... zkoušel sem to protáhnout co nejvíce to šlo ale i přesto to má bohužel pouhou minutu....příště snad zvládnu delší. :geek:

video ke shlédnutí zde:
http://youtube.com/watch?v=cHpRtUU_bc4

:info:
- doba výroby: 2h 42min
- počet snímků: 364

Dotazy, připomínky a nápady na další díly velice rád uvítám....
Smrt je jako výlet s partou němců...
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Stejsky

Re: Ninja Tales - epizoda 02 - souboj mistrů

Příspěvekod wasek2611 v pon 28. črc 2008 16:54:45

Fakt dobrý tohle :-)....jak to děláš? fotkama nebo to kameruješ a vystřiháváš "ruce".......já se taky do něčeho podobnýho pustim.....:-D ale lego mám na chatě budu za dementa až si začnu stavět s legem.......ale tohle je fakt hezký..........jo ti titulky sou nahovno...........a sou tam krátkou chvíli skus bud udělat dabing nebo něco ve stilu the sims blabla......a pod to titulky ;-) pak by to bylo ještě lepší :-) (hlavně u toho prvního dílu :-D)
wasek2611

Re: Ninja Tales - epizoda 02 - souboj mistrů

Příspěvekod Stejsky v pon 28. črc 2008 22:19:18

wasek2611 píše:Fakt dobrý tohle :-)....jak to děláš? fotkama nebo to kameruješ a vystřiháváš "ruce".......já se taky do něčeho podobnýho pustim.....:-D ale lego mám na chatě budu za dementa až si začnu stavět s legem.......ale tohle je fakt hezký..........jo ti titulky sou nahovno...........a sou tam krátkou chvíli skus bud udělat dabing nebo něco ve stilu the sims blabla......a pod to titulky ;-) pak by to bylo ještě lepší :-) (hlavně u toho prvního dílu :-D)

díky ...sem rád že se to líbí ;) snímám to přes foťák....to znamená upravit scénu -> vyfotit a tohle furt a furt dokola, je to vážně hodně zdlouhavý ale výsledek snad i stojí zato, s kamerou by to bylo nejspíš míň práce s figurkama, zato potom výsledná úprava by byla těžší a na to nemám programy ...
teď sem si pořídil takovou dřevěnou figurku tak zkusím něco i s ní, ale nejspíš udělám ještě další lego záležitost...

první díl uznávám je to děs, měl sem tam dát radši nějakou hudbu do pozadí než titulky a i tak je to o ničem:)

každopádně až něco uděláš dej vědět a pochlub se ;) jinak proč bys měl bejt za dementa??? mě lego bavilo a bavit bude ...na tom nic neni ;)
Smrt je jako výlet s partou němců...
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Stejsky

Zpět na Seriály